Privacy statement KvK: 32089589 STIVAS Gediplomeerd aangesloten bij het HBA

Hot Stone Massage is precies wat de naam zegt:

masseren met warme stenen

De hot stone massage wordt gegeven met donkere afgeronde basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen die door de eeuwen heen onder invloed van water, zand en weersinvloeden mooi glad zijn gepolijst. De stenen zijn rijk aan ijzer en magnesium, hierdoor kunnen ze warmte goed opslaan, vasthouden en geleidelijk afgeven.

Hot stone massage rug-schouder

€ 38.00

Hot stone massage benen voor en achter

€ 37.00

Scrubben (als extra bij uw massage)

€ 8.00

Hot stone massages

De temperatuur van de stenen waarmee de massage

gegeven wordt ligt om en nabij de 45 graden.

Om de stenen op te warmen en op temperatuur te houden wordt een heater gebruikt. De stenen liggen daarbij in het water. Eerst wordt er een aantal stenen op essentiele punten neergelegd. Deze stenen laten het lichaam wennen aan de warmte en geven ontspanning. Daarna krijgt u een rustige, diepe en ontspannende massage van heel het lichaam.
Door de combinatie van warmte en beweging (thermodynamica) is het mogelijk diep in het spierweefsel te komen wat de massagebehandeling veel effectiever maakt. Een Hotstonemassage draagt hiermee bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en kan het lichaam weer in balans brengen
LAGUNE.NL

Hot stone massage rug-schouder

Hot stone massage benen voor en achter

Scrubben (als extra bij uw massage)

Hotstone massages
Om de stenen op te warmen en op temperatuur te houden wordt een heater gebruikt. De stenen liggen daarbij in het water. Eerst wordt er een aantal stenen op essentiele punten neergelegd. Deze stenen laten het lichaam wennen aan de warmte en geven ontspanning. Daarna krijgt u een rustige, diepe en ontspannende massage.
Door de combinatie van warmte en beweging (thermodynamica) is het mogelijk diep in het spierweefsel te komen wat de massagebehandeling veel effectiever maakt. Een Hotstonemassage draagt hiermee bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van hetlichaam, stimuleert de organen en kan het lichaam weer in balans brengen
De hot stone massage wordt gegeven met donkere afgeronde basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen die door de eeuwen heen onder invloed van water, zand en weersinvloeden mooi glad zijn gepolijst. De stenen zijn rijk aan ijzer en magnesium. Hierdoor kunnen ze warmte goed opslaan, vasthouden en geleidelijk afgeven.

is precies wat de naam zegt:

Masseren met warme stenen

€ 37.00

€ 38.00

€ 8.00

De temperatuur van de stenen

waarmee de massage gegeven wordt

ligt om en nabij de 45 graden.

Hot stone massage

LAGUNE.NL SOEST
Druk op icon voor meer informatie