Privacy statement KvK: 32089589 STIVAS Gediplomeerd aangesloten bij het HBA

Rugmassage

Massage van de rug, schouders en nek. (ca. 25 minuten) € 28.00

Rugmassage inclusief rugpeeling

Massage van de rug, schouders en nek + peeling.(ca. 25 minuten) € 32.00

Bindweefselmassage

Massage van de rug + nek. (ca. 30 minuten) € 37.00

Bindweefselmassage gelaat

€ 16.00

Massages
Bindweefselmassage is een pittige behandeling, zeker niet pijnloos. Toch is dit één van onze populairste behandelingen. Wat is het nut van bindweefselmassage en kan het geen kwaad? Hieronder de ins en outs van bindweefselmassage. Bindweefselmassage is een therapeutische massagevorm gericht op het bindweefsel dat zich tussen de opperhuid en de spieren bevindt.
Bindweefsel komt in het gehele lichaam voor en heeft een steunende en verzorgende functie. Het is weefsel dat de organen, zenuwen en bloedvaten omhult en verbindt. De opslag van energie is een belangrijke taak van het bindweefsel, hierin worden de voedingsstoffen in de vorm van vetten en vetcellen opgeslagen. Door belasting kunnen zich verklevingen in het bindweefsel ontstaan.
Door speciale manuele technieken kunnen deze verklevingen losgemaakt worden. Door het losmaken van deze verklevingen wordt invloed uitgeoefend op alle inwendige organen, spieren, zenuwen en bloedvaten corresponderend aan dat gebied. Afhankelijk van het aantal en de ernst van de verklevingen zal er een plan opgesteld worden. Om tot een zo effectief mogelijke behandeling te komen is het belangrijk om de eerste paar behandelingen kort op elkaar te laten volgen. Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat van binnen uit goed bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine. Het gehalte van het collageen en elastine is dan zéér hoog is in het bindweefsel. Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De rek gaat er uit als het ware. De huid wordt slapper wat tot het gevolg heeft: rimpels! De massage is zeer geschikt om te gebruiken als anti rimpel behandeling
Wat is bindweefselmassage
Om masseren tot een kunst te verheffen, zijn naast kennis en vakbekwaamheid handenvol liefde, openheid en vertrouwen nodig. Om vervelende situaties te vermijden, masseren wij derhalve alleen vrouwen.
LAGUNE.NL

Rugmassage

Massage van de rug, schouders en nek. (ca. 25 minuten) € 28.00

Rugmassage inclusief rugpeeling

Massage van de rug, schouders en nek + peeling. (ca. 25 minuten) € 32.00

Bindweefselmassage

Massage van de rug + nek. (ca. 30 minuten) € 37.00

Bindweefselmassage gelaat

€ 16.00

Massages
Bindweefselmassage is een pittige behandeling. Toch is dit één van onze populairste behandelingen. Wat is het nut van bindweefselmassage en kan het geen kwaad? Hieronder de ins en outs van bindweefselmassage. Bindweefselmassage is een therapeutische massagevorm gericht op het bindweefsel dat zich tussen de opperhuid en de spieren bevindt.
Bindweefsel komt in het gehele lichaam voor en heeft een steunende en verzorgende functie. Het is weefsel dat de organen, zenuwen en bloedvaten omhult en verbindt. De opslag van energie is een belangrijke taak van het bindweefsel, hierin worden de voedingsstoffen in de vorm van vetten en vetcellen opgeslagen. Door belasting kunnen er verklevingen in het bindweefsel ontstaan.
Door speciale manuele technieken kunnen deze verklevingen losgemaakt worden. Door het losmaken van deze verklevingen wordt invloed uitgeoefend op alle inwendige organen, spieren, zenuwen en bloedvaten corresponderend aan dat gebied. Afhankelijk van het aantal en de ernst van de verklevingen zal er een plan opgesteld worden. Om tot een zo effectief mogelijke behandeling te komen is het belangrijk om de eerste paar behandelingen kort op elkaar te laten volgen. Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat van binnen uit goed bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine. Het gehalte van het collageen en elastine is dan zéér hoog in het bindweefsel. Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De rek gaat er uit als het ware. De huid wordt slapper wat tot het gevolg heeft: rimpels! Deze massage is zeer geschikt om te gebruiken als anti rimpel behandeling.
Wat is bindweefselmassage
Om masseren tot een kunst te verheffen, zijn naast kennis en vakbekwaamheid handenvol liefde, openheid envertrouwen nodig. Om vervelende situaties te vermijden, masseren wij derhalve alleen vrouwen.
LAGUNE.NL SOEST
Druk op icon voor meer informatie